IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Sadia Aden Mohamed blant topp ti ledertalenter

Sadia Aden Mohamed blant topp ti ledertalenter

NIOs servicesjef blant landets topp ti ledertalenter

 Head of Service i NIO, Sadia Aden Mohamed, ble tirsdag kveld ropt opp på scenen da E24 skulle kåre årets ledertalent. Blant 350 nominerte var hun med helt til mållinjen og ble en av topp ti. – Utrolig motiverende, sier Sadia etter bragden.

 For 15. året gjennomfører E24 Ledertalentene for å peke ut de fremste lederne under 35 år i norsk næringsliv. Den svært prestisjetunge kåringen er kjent for å gi et reelt løft til CV-en.

 – De siste par årene har Sadia bygget serviceorganisasjonen til NIO fra én til femti ansatte. Til tross for høy fart og rask vekst har Sadia vokst og blitt en imponerende leder. Hun er samlende og løsningsorientert, og teamet under henne har levert kruttsterke resultater, og kan vise til svært god kundetilfredshet. Sadia leder med hjertet og setter teamet først. Hennes dedikasjon, omsorg og evne til å motivere andre, gjør henne til en bemerkelsesverdig leder, juryen er imponert sa jurymedlem Martin Schütt fra scenen.

 En seier for hele teamet

 Sadia selv ser dette som en seier for hele teamet.

 – Dette kan jeg takke det fantastiske teamet mitt for. De gjør det enkelt å være leder, og vi er flinke til å spille hverandre gode, sier hun.

 General Manager i NIO Norge, An Ho, er også kjempefornøyd med å ha en lederstjerne på laget.

 – At Sadia nådde så langt er overhodet ingen overraskelse. Hun imponerer daglig med stå-på-vilje og en egen evne til å motivere de rundt seg. Jeg er utrolig stolt og glad på hennes vegne. Vi er heldige som har henne på laget, roser An.

 

Kan bli 10 200 kroner i bot for mobilbruk i bil

Kan bli 10 200 kroner i bot for mobilbruk i bil

Budsjettenighet på Stortinget: Slik endres bilavgiftene i 2024

Budsjettenighet på Stortinget: Slik endres bilavgiftene i 2024

0