IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Kia EV6 årets bil i Europa

Kia EV6 årets bil i Europa

Kia EV6 ble i går ettermiddag kåret it årets bil i Europa.

Det er ikke bare i Norge Kia EV6 har høstet gode kritikker og oppmerksomhet. Det gjelder i hele Europa. Nå er det klart. Det er EV6 som har vunnet den svært prestisjetunge Car of the Year Award 2022.

Dette er beviset på nya Kia
Kia EV6 er bygget på KIAs nye E-GMP plattform. En plattform som gir helt nye muligheter både når det kommer til teknologi og design. Bilen har fått svært god mottakelse av både kritikere og kunder over hele Europa. Med 279 poeng gikk EV6 helt til topps foran både Renault og Hyundai.

- Dette betyr utrolig mye for oss i Kia. Alle vi som jobber i Kia Bil Norge og Bertel O.Steen har hatt stor tro på bilen, og er stolte av produktet. Dette viser hva nye Kia er og hvor vi skal. En slik kåring er bekreftelsen vi trenger for å være helt sikre på at vi er på riktig vei inn i fremtiden, sier Christian Lagaard, kommunikasjonssjef i Kia Bil Norge

Car of the Year er en egen organisasjon med profesjonelle jurymedlemmer fra flere europeiske publikasjoner. Det er flere titalls biljournalister som nå har bestemt at det er EV6 som er årets bil i Europa 2022.

 -Vi har en del EV6 på veien allerede, men på grunn av pandemien går leveringene ikke så raskt som vi og kundene skulle ønske. Derfor er det en del som venter. Vi har hele tiden sagt at EV6 er en bil det er verdt å vente på. Og det er nå bevist igjen. De som venter, de venter faktisk nå på årets bil i Europa, slår Lagaard fast.


Nå kommer Jeep med elbil

Nå kommer Jeep med elbil

First drive: Renault Megane E-Tech. Pur lykke i alle detaljer

First drive: Renault Megane E-Tech. Pur lykke i alle detaljer

0