IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

En sniktitt på Kias nye elbil, EV6.

En sniktitt på Kias nye elbil, EV6.

De første offisielle bildene av Kias nye elbil, EV6, viser en karakteristisk silhuett med skarpe linjer. EV6 blir første modell fra Kia bygget på den nye dedikerte elbilplattformen, Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

7c55b99d-44b1-4e3d-8428-7c1cbb9521e6.jpg

I tillegg til å være første modell som får den nye Kia logoen, er EV6 også den første utviklet under den nye designfilosofien som tydeligjør Kias fokus på elektrifisering.  

“EV6 er utførelsen både av vårt nye slagord, ‘Movement that inspires’, og vår nye designfilosofi. Bilen er designet for å inspirere, og gi et bilhold som er enkelt og intuitivt for våre kunder”, sier Karim Habib, Senior Vice President og sjef for Kias globale designsenter.

“Vårt mål er å designe den fysiske opplevelsen av vårt merke, og å skape dristige, spesielle og smarte elbiler”.

ecd0159f-68e5-4950-8bd2-849d163f5878.jpg

Ny navnestrategi for elbiler
Som et ledd i Kias nye merkestrategi vil kommende elbiler få navn som gir enkelhet og konsistens på tvers av alle markeder.

Alle de nye dedikerte elbilene fra Kia vil starte med prefikset ‘EV’ som gjør det enkelt å forstå hvilke av modellene som er helelektriske. I tillegg får bilen et nummer som viser dens posisjon i rangen av elbiler.

EV6 får verdenspremiere første kvartal 2021.

9ad2af95-f6b0-457c-b000-99dc70fcfa2e.jpg
Audi e-tron Q4 setter nye standarder for interiør og betjening med ratt med touch-betjening og ny tech

Audi e-tron Q4 setter nye standarder for interiør og betjening med ratt med touch-betjening og ny tech

Se den nye, helelektriske crossover Volvo C40 Recharge fra Volvo Cars

Se den nye, helelektriske crossover Volvo C40 Recharge fra Volvo Cars

0