IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Ny fra fra foran til bak: Ikonet Range Rover vist for pressen i Norge

Ny fra fra foran til bak: Ikonet Range Rover vist for pressen i Norge

Du ser at dette er en Range Rover, ingen tvil. Fornyelsen ligger i detaljene og de er mange. Bilen er blank og mørk. Tidsriktig. De sorte felgene understreker den nye måten å vise luksus på. Dempet, for de innvidde. Denne store bilen er ingeniørkunst. Luftmotstanden er redusert til 0,30 cw.

MLA-Flex - NY PLATTFORM

Nye Range Rover kan konfigureres med fra fire til syv sitteplasser. MLA-Flex gir mulighet for både kort og lang akselavstand. Den åpner for ladbare løsninger, hvorav to ladbare hybrider, hhv 440 og 440 hk. I tillegg kommer det en helelektrisk variant, som kommer ila et par år. Du vil også kunne få nye Range Rover med V8 motor.

Pris fra kr. 1.889.900,-. Bilen kan bestilles nå. Innstegsmodellen er en SE-modell med 3 liers dieselmotor og 250 hk.

Lang Plug-in rekkevidde og hurtiglading

Nye Range Rover kan kjøre inntil 100 km elektrisk og den kan hurtiglades på 50 kWh. Dette øker bruksmulighetene, slik at du kan lade bilen underveis, slik du kan med en helelektrisk bil.

Historisk dag i Lier, Norge og Europa. Nio åpnet sin første Power Swap Station utenfor Kina

Historisk dag i Lier, Norge og Europa. Nio åpnet sin første Power Swap Station utenfor Kina

Polestarsjefen med tydelig oppfordring om åpenhet om utslipp  og CO2 avtrykk i hvordan en elbil blir laget

Polestarsjefen med tydelig oppfordring om åpenhet om utslipp og CO2 avtrykk i hvordan en elbil blir laget

0