IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Hyundai slipper priser på Tucson hybrid N Line

Hyundai slipper priser på Tucson hybrid N Line

Etter suksessen med i30 N i det europeiske markedet har Hyundai utviklet N Line. Nå slippes Tucson med den sportslige designpakken i det norske markedet.

Hyundai har hatt stor suksess med sin satsning på i30 N i det europeiske markedet, og som en følge har man arbeidet med N Line, et sporty designalternativ som med tiden blir tilgjengelig på en rekke modeller.

Først ut i det norske markedet er nye Hyundai Tucson hybrid N Line.

- Ved å kombinere vår helt nye hybride drivlinje med en tøff og sportslig designpakke i N Line mener vi at vi har et svært attraktivt tilbud i markedet for familie-SUVer, sier Produkt- og PR—sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og legger til:

- Særlig med tanke på at bilen blir veldig fordelaktig priset.

Tucson tilbys kun i topputstyrte utgaver i det norske markedet, og Tucson hybrid har firehjulstrekk og 7-trinns dobbeltclutch-automatgir som standard. Med et pristillegg på kun 6.000 kroner for N Line-pakken betyr det at man får en topputstyrt Tucson hybrid N Line for 504.900 kroner (veil, inkl. levering). Det eneste man da kan velge i tillegg er om man ønsker panorama soltak til 10.000 kroner.


Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai

Nye Hyundai Tucson hybrid med N Line-pakke. Foto: Hyundai

- En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster altså like over en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Knudsen i Hyundai.

Tucson hybrid leveres med et 48V mild-hybridsystem og en svært drivstoffgjerrig 1,6-liters dieselmotor. Det gir lave utslipp og lavt forbruk, selv med 4x4 og automat som standard. Utover en svært rikholdig utstyrspakke som allerede er standard på Tucson, inngår følgende i N Line:

- N Line front, hekk og sideskjørt

- Doble runde eksospotter

- Mørke 19'' lettmetallfelger

- Sorte speilhus

- N Line sportsseter i skinn/semsket skinn med røde kontrastsømmer og N Line logo i seterygger

- Røde kontrastsømmer i dashbord

- Røde kontrastsømmer og mørke metalldetaljer i ratt

- N Line girspak med røde detaljer og røde kontrastsømmer

- Pedaler i metall

- Sort taktrekk

- Mørke dørhåndtak innvendig

Prisliste for Tucson hybrid:

Tucson hybrid Teknikk 498 900,-

Tucson hybrid Panorama 508 900,-

Tucson hybrid Teknikk N Line 504 900,-

Tucson hybrid Panorama N Line 514 900,-




Fullstendig pris- og utstyrsliste er nå tilgjengelig på Hyundai.no og hos forhandlerne. 

Gratulerer! Volvo Cars’ trepunkts sikkerhetsbelte fyller 60 år

Gratulerer! Volvo Cars’ trepunkts sikkerhetsbelte fyller 60 år

Elektrisk racingbil fra Hyundai

Elektrisk racingbil fra Hyundai

0