IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjenesten Biliblant som gjør det enkelt for de som bor i sameier og borettslag å dele biler. Biliblant gjør det mulig å ha tilgang på biler uten å eie egen bil og er en av Bertel O. Steens nysatsinger for å posisjonere seg for fremtiden.

Biliblant er enkel å ta i bruk ved at all reservasjon og tilgang til den enkelte bilen foregår via en mobilapp. I samarbeid med USBL har Bertel O. Steen i sommer gjennomført en pilotperiode i utvalgte borettslag og sameier med god tilbakemelding fra beboerne. Pilotprosjektet har vært i Bjørvika i Oslo og interessen har vært stor. Flere borettslag vil få tilgang til tjenesten fremover parallelt med at tjenesten videreutvikles.

Bilene, som kan være Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Kia, DS eller Opel, står parkert på borettslagets parkeringsplasser. Tilgjengeligheten det gir at bilene står i egen garasje, er en klar fordel med tjenesten, ifølge beboere.

Delingstjenester og mobilitetsløsninger er et satsingsområde
– Biliblant er et resultat av vår nye satsing på kundetilpassede produkter og tjenester. Denne satsingen har som mål å styrke Bertel O. Steens posisjon i et marked som ønsker større fleksibilitet, sier Bjørn Maarud, konserndirektør i Bertel O. Steen.

Bertel O. Steen har siden 1907 formidlet biler og er i dag et av Norges største bilkonsern. – Vi ønsker å tilby en rekke tjenester som møter nye kundebehov, og Biliblant gjør seg godt som et tilskudd i denne strategien, uttaler Maarud.

En løsning som er både kostnads- og tidsbesparende
Tilbakemeldingen fra beboere som har prøvd tjenesten, er klar; det er både kostnads- og tidsbesparende å benytte en bil iblant fremfor å eie egen bil.

– Bildeling er en ny form for bilhold. Med tjenesten som vi nå leverer vil vi kunne se starten på noe nytt og spennende, nemlig mulighet til å komme seg rundt på en lettvint måte selv om du ikke ønsker å eie egen bil, sier Maarud.

Mitsubishi Eclipse Cross klar for 2019 Dakar rally

Mitsubishi Eclipse Cross klar for 2019 Dakar rally

Nye ŠKODA SCALA er den første modellen fra ŠKODA med merkets nye designspråk

Nye ŠKODA SCALA er den første modellen fra ŠKODA med merkets nye designspråk

0