IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Med solceller kan du nå lade bilen hjemme med lader fra Charge Amps

Med solceller kan du nå lade bilen hjemme med lader fra Charge Amps

Med de strømprisene vi har sett det siste året, vil den første hjemmeladeren for solcelledrevet lading være et kjærkomment alternativ. Charge Amps lanserer Green Charging, en enkel, bærekraftig og kostnadseffektiv måte å lade elbil med solenergi,

- Charge Amps har som mål å skape en bærekraftig og lysere fremtid. For å oppnå dette må elbillading være tilgjengelig, smart, bærekraftig og enkelt. Jeg er stolt over å kunne si at Charge Amps er den første aktøren i det norske markedet som tilbyr privatmarkedet elbillading med solenergi. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av verdiøkende tjenester, og Green Charging er en realisering av denne ambisjonen. Med dagens utfordringer med strømpriser, er dette, i tillegg til å være mer bærekraftig, mer økonomisk, sier Tom Ragnar Aulesjord, norgessjef i Charge Amps. 

Med Green Charging kan eiere av Charge Amps-ladeenheter bruke utelukkende energi generert fra solcellepaneler til å lade bilen, eller kombinere lading fra solcelle og strømnettet. Alt som kreves for å gjøre dette er måleverktøyet Amps Guard fra Charge Amps, Charge Amps-appen for smart planlegging, og et hjem eller kontor utstyrt med solcellepaneler. Den nye grønne ladefunksjonen er gratis og tilgjengelig for alle brukere av Charge Amps-appen. 

- Vi føler oss sikre på at dette vil være en nyttig lansering for eksisterende og fremtidige Charge Amps-kunder, og gleder oss over å legge til enda en intelligent funksjon til produktsortimentet vårt, sier norgessjefen. 

Charge Amps ble grunnlagt i 2012 og utvikler intelligente ladestasjoner, ladekabler og en dedikert skybasert programvare for bruk i hjemmet, til kommersielle eiendommer og kontorer, og i det offentlige. Siden lanseringen av sin første ladestasjon i 2015, har Charge Amps produsert over 115 000 ladepunkter for kunder i 15 markeder. 

Drivstoffavgiften avvikles fra 1. januar 2023

Drivstoffavgiften avvikles fra 1. januar 2023

Lansert: DEFA Solid - Elbilladeren som enkelt erstatter lading i stikkontakten

Lansert: DEFA Solid - Elbilladeren som enkelt erstatter lading i stikkontakten

0