IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Kia viser ny elektrisk konseptbil i Genève.

Kia viser ny elektrisk konseptbil i Genève.

Kia Motors Europe avduker en helt ny elektrisk konseptbil på Geneva International Motor Show. Det er Kias designsenter i Frankfurt som står bak konseptet, som viser at Kia tar et skritt videre i det stadig voksende elektrifiserte markedet.

“Bildesign handler om å begeistre og få hjertet til å slå litt raskere, og det er ingen grunn til at ikke dette også skal gjelde elektriske biler”, sier Gregory Guillaume, Vice President Design for Kia Motors Europe.

“Med den nye konseptbilen så vi for oss en elektrisk bil som ikke bare skal svare på kundenes behov rundt rekkevidde, ytelse, lading og kjøreegenskaper. Den skal også skape begeistring når du ser den, og gi deg litt høyere puls når du kjører den”, forklarer Guillaume.

Den nye konseptbilen avdukes på Kias pressekonferanse på Geneva International Motor Show, tirsdag 5. mars.

Mitsubishi Motors på årets Genève Motorshow

Mitsubishi Motors på årets Genève Motorshow

Mercedes-Benz med elektrisk verdenspremiere på bilmessen i Genève

Mercedes-Benz med elektrisk verdenspremiere på bilmessen i Genève

0