IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Parker Polestar 2 med EasyPark med integrert app, - uten å bruke mobil eller parkeringsautomat

Parker Polestar 2 med EasyPark med integrert app, - uten å bruke mobil eller parkeringsautomat

Polestar og parkeringsselskapet EasyPark har utviklet en integrert parkerings-app for Polestar 2 som gir en enda enklere parkeringsopplevelse.

Selskapene åpner opp for nye muligheter ved å integrere EasyPark appen inn i Polestar 2s infotainment system fra Android™.

- Sammen med EasyPark har vi utviklet en meningsfull bil-app som tilfører reell verdi. Den gjør rett og slett livet lettere, sier Thomas Ingenlath, CEO av Polestar.

Den integrerte appen gjør det mulig å betale for parkering i EasyPark-områder uten å bruke betalingsautomat eller smarttelefon. Funksjoner som autostop, som automatisk avslutter parkeringen når bilen forlater parkeringsplassen, sikrer at brukeren kun betaler for tiden bilen faktisk står parkert.

- Samarbeidet med Polestar er veldig spennende, og sammen ønsker vi å kunne tilby fremtidsrettet parkering. Vi tror våre brukere vil sette pris på det sømløse brukergrensesnittet som integreres med appen vår, sier Johan Birgersson, CEO, EasyPark Group.

EasyPark er den mest populære parkerings-appen i Europa med over 10 millioner brukere, og kan brukes til å betale for gateparkering og parkering i åpne og lukkede parkeringshus i over 2.000 byer i 20 land i Europa. EasyPark appen er nå tilgjengelig for nedlastning i Polestar 2 i områder hvor EasyPark er tilgjengelig

Hyundai går inn i IONITY som deleier og strategisk partner

Hyundai går inn i IONITY som deleier og strategisk partner

Polestar 2 vinner den prestisjetunge prisen Golden Steering Wheel

Polestar 2 vinner den prestisjetunge prisen Golden Steering Wheel

0