IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Ny salgsrekord for Volvo Cars for første halvår 2019

Ny salgsrekord for Volvo Cars for første halvår 2019

Volvo Cars rapporterte i dag ny salgsrekord for de seks første månedene av 2019. Volvo solgte 340 826 biler på verdensbasis, en økning på 7,3 prosent sammenlignet med samme periode i 2018. I første halvdel av 2018 solgte Volvo Cars 317 639 biler.

 

Det ble rapportert solid vekst i de kinesiske, amerikanske og europeiske markedene. I Kina ble det satt ny salgsrekord i første halvår og i juni. I første halvår av 2019 har Volvo vokst raskere enn sine premiumkonkurrenter og dermed tatt nye markedsandeler i alle de tre regionene.

 

Det er etterspørselen etter Volvo Cars' SUV-modeller som bidrar sterkest til salgsveksten selskapet opplever. XC60 er mest etterspurt, tett fulgt av XC40 og XC90. I tillegg bidro selskapets ny bilermodeller i 60-serien, V60, V60 Cross Country og S60, til salgsveksten. Volvo har i 2019 også begynt å levere biler med selskapets nye mild hybrid-drivlinje. 

 

På verdensbasis er det XC60 som er den mest solgte bilmodellen med 97 203 biler. XC40 kommer på andreplass med 61 864, mens det ble solgt 47 818 XC90-biler.

 

Les hele pressemeldingen om halvårsresultatene her (på engelsk): https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/255019/volvo-cars-reports-best-ever-first-half-year-sales-in-2019

 

Detaljer for Volvo Cars' tre markedsregioner følger: 

volvo_salgstall.JPG
Opel oppdaterer Astra – nye motorer og nitrinns girkasse

Opel oppdaterer Astra – nye motorer og nitrinns girkasse

Nye Renault CAPTUR - en skikkelig opptur av en liten SUV og plug-in hybrid (PHEV)

Nye Renault CAPTUR - en skikkelig opptur av en liten SUV og plug-in hybrid (PHEV)

0