IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Nissan møter nye forbrukervaner med morgendagens butikk-konsept

Nissan møter nye forbrukervaner med morgendagens butikk-konsept

Nissan har avduket første Nissan City Hub, et revolusjonerende nytt butikk-konsept, der det beste forenes fra e-handel og fysisk butikk. Konseptbutikken som ble åpnet ligger i Vélizy 2, et kjøpesenter ved Paris.

Nissan City Hub skal tilby en eksklusiv og spennende opplevelse til forbrukernes beste med fokus på Nissans visjon og morgendagens mobilitet.

For ifølge en studie fra Bain & Company i 2017, starter 50 % av bilkjøpene på internett, og 60 % av forbrukerne har bestemt seg for merke, modell og pris før de har satt fot hos en forhandler. For å kunne oppfylle forbrukernes nye krav og forbruksvaner, er Nissans fremtidige distribusjonsstrategi dypt forankret i en ny, sømløs og integrert modell som utnytter både lokal kunnskap og forhandlernes sterke fotfeste med de nye mulighetene som skapes digitalt.

"Nissan City Hub viser folk vår visjon for morgendagens detaljhandel samtidig som de går rundt og handler som vanlig", sier Leon Dorssers, konserndirektør for Nissan Motor Co., Ltd., Global Sales and Retail. "Det nye konseptet markerer et nytt skritt fremover i vår globale strategi, der vi ved hjelp av e-handel og ny mobilitetsteknologi ønsker å forbedre kundeopplevelsen både på og utenfor internett."

Ken Ramirez, Senior Vice President Sales & Marketing, Nissan Europe, legger til: "Vi fortsetter å møte dagens kunders behov, og vi er stolte over å lansere den første Nissan City Hub-opplevelsen i Paris. Ved hjelp av nye teknologier og verktøy, gir Nissan City Hub en unik alt-i-ett kundereise og sømløs kontinuitet på og utenfor internett."

Det nye distribusjonsnettverket skal levere en bransjeledende kundeopplevelse samt overgå forbrukernes forventninger med et forbedret system både på og utenfor internett. Dette basert på nye formater og ny teknologi som gir dem full kontroll over innkjøpsprosessen og støtter dem i hele prosessen takket være produkteksperter og partnerforhandlere.

Et forslag som Group Altaïr (Nissan-forhandlere) raskt ble med på når det gjaldt Nissan City Hub: "Dette er en naturlig utvikling i bransjen – vi utnytter nye muligheter og teknologier for å kunne betjene kundene våre enda bedre."

Nissan Intelligent Mobility gir kundene en helt ny opplevelse

Nissan City Hub er en revolusjonerende ny tilnærming som integrerer et digitalt økosystem med en iøynefallende konseptbutikk på kjøpesenteret Vélizy 2. Konseptet tilbyr en helt ny kundeopplevelse med store ambisjoner: 88 m2 skjermoverflate og skjermer, 5 steder med mulighet for prøvekjøring og en planlagt utvidelse etter høsten 2019.

De nye e-handelsløsningene som forbrukerne tilbys på Nissan City Hub er utviklet for å sikre økt brukervennlighet og flere muligheter til å personifisere og kjøpe biler direkte på nettet. Med bare noen få klikk, har det aldri vært enklere å kjøpe en Nissan LEAF eller QASHQAI.

Kunder ønskes velkommen av Nissans egne Intelligent Mobility-ambassadører, et team som har ulik bakgrunn fra blant annet kreativ kunst, musikk og ny teknologi og som skal gi kundene en helt ny opplevelse.

Etter den planlagte utvidelsen, vil Nissan City Hub også kunne tilby forbrukerne å bli kjent med xStorage Home, en innovativ energilagringsløsning, som bruker nye og resirkulerte Nissan EV-batterier, og Frankrikes første elektriske hurtigladenettverk.

For å ta ytterligere et skritt videre, vil Nissan City Hub-kunder få levert bilene sine i Vélizy, hos en annen Groupe Altaïr-forhandler eller til og med hjemme.

Denne nye pilaren i Nissans fremtidige detaljhandelsdistribusjonsstrategi viser vei for utvidelsen av en ny og unik kommersiell visjon som tar sikte på etablering i andre lignende storbyområder, som Berlin, Tokyo eller Shanghai.

ID.-familien vokser med konseptbilen ID. ROOMZZ

ID.-familien vokser med konseptbilen ID. ROOMZZ

Hyundai presenterer helt ny virtuell cockpit

Hyundai presenterer helt ny virtuell cockpit

0