IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Audi viser sin elektriske fremtid

Audi viser sin elektriske fremtid

Audis første helelektriske bil, Audi e-tron 55, ble vist frem for første gang i San Francisco i september i fjor. Noen måneder senere, på bilmessen i Los Angeles, viste den tyske bilprodusenten frem Audi e-tron GT concept, en bil som har fått mye ros for sitt slående design. Nå står bilmessen i Genève for tur, og Audi viser frem mer av sin elektriske fremtid.

Audi viser sin nye, helelektriske kompakt-SUV på Bilmessen i Genève, 5. – 17. mars. Audi Q4 e-tron concept gir et glimt av det neste kapittelet for Audi sin elektriske fremtid, og er planlagt satt i produksjon sent i 2020, eller tidlig i 2021.

- Audi satser virkelig på en elektrisk fremtid, og tilbakemeldingene vi har fått på Audi e-tron 55 viser at Audi også kan lage elbiler, og at dette er en helhjertet satsing fra Audi sin side. SUV-segmentet står sterkt i Norge, og interessen for Audi e-tron 55 viser at elektriske SUVer er ettertraktet på det norske markedet. Audi Q4 e-tron concept er den perfekte bilen for de som ønsker en elektrisk SUV, men som ikke trenger en like stor bil som Audi e-tron 55, sier Elin Sinervo, Direktør i Audi Norge.

Bilmessen i Genève åpner dørene 5. mars, og Audi bekrefter at Audi Q4 e-tron concept ikke er den eneste elektriske nyheten som skal vises frem.  

9fc2d446-ae51-461b-863c-03595ddebdb0.jpg
Premiere for T-Roc R i Genève

Premiere for T-Roc R i Genève

Den raskeste og kraftigste MINI-modellen noensinne nærmer seg: En forsmak på helt nye MINI John Cooper Works GP

Den raskeste og kraftigste MINI-modellen noensinne nærmer seg: En forsmak på helt nye MINI John Cooper Works GP

0