IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

Verdenspremiere på ny crossover: ŠKODA utvider SUV-familien

Verdenspremiere på ny crossover: ŠKODA utvider SUV-familien

ŠKODAs SUV-offensiv fortsetter, og i mars får den helt nye crossover-modellen sin premiere på bilmessen i Genève. Sammen med suksessmodellene KODIAQ og KAROQ fullfører den nye crossoveren ŠKODAs SUV-familie.

> Fordelene fra en SUV kombinert med smidigheten til en kompaktmodell

> Assistentsystemer fra øverste hylle,sprekt design og Simply Clever-løsninger

> Verdenspremiere på bilmessen i Genève i mars 2019

ŠKODA viser nå et bilde av bilens silhuett for å gi en smakebit på hvordan bilen kommer til å se ut. Bildet gir også et glimt av hvordan fronten blir seende ut, med de distinkte LED-lyktene, de separate kjørelysene og de integrerte, dynamiske blinklysene.

Den nye ŠKODA-modellen tilbyr det beste fra to verdener:

Fordelene du får med en SUV, som høy og oversiktlig sittestilling, lettere inn- og utstigning av bilen og høyere bakkeklaring, kombinert med smidigheten og kjøreegenskapene til en kompaktbil. Dette gjør den urbane crossover-ŠKODAen til en bil som dekker de fleste behov – både på byen og på landet. Bilen er bygget på Volkswagengruppens Modular Transverse Matrix (MQB)-plattform, og tilbyr alt det nyeste av assistentsystemer, samt mange "Simply Clever"-løsninger og klasseledende innvendig plass.

ŠKODA Norge forventer å ha priser klare og kunne åpne for bestilling i august 2019.

Hyundai IONIQ kommer i ny utgave

Hyundai IONIQ kommer i ny utgave

Volvo lanserer bransjeledende bruktbilgaranti

Volvo lanserer bransjeledende bruktbilgaranti

0