IMG_6900.jpg

Hei.

Velkommen til min elbil, bil- og opplevelsesweb! Jeg reiser rundt i ulike biler, og prøver å finne spennende ting på veien som du kan ha glede av - i tillegg til det som er å si om de fine bilene, selvsagt!

Det er mye nytt å sette seg inn i når du skal konvertere til elbil. Jeg prøver ut forskjellige biler og "issues" som du forhåpentligvis kan ha glede av før du signerer hos bilhandleren.

Foreløpig har jeg lagt inn en del nyheter og snart kommer det flere biltester og ikke minst praktiske råd om hybrid-, plug-in hybrid- og elbiler, lading, ord og uttrykk, m.m.

Jeg håper du vil være med på reisen! 

Beste hilsen Gro

BILappen snart lanseringsklar

BILappen snart lanseringsklar

En app som inneholder det du trenger for å finne informajon om bilmarkedet i Norge er snart klar. De fleste av oss bruker mobil til det meste som er nettbasert, da er ofte en app mer brukervennlig enn en mobiltilpasset webside. En app har en annen oppbygging og logik enn en webside, sånn er det bare. Jeg liker ting som er raske og enkle å bruke og har derfor laget en bilapp som er sånn jeg selv har ønsket meg. 

En annen og viktig fordel med BILappen, er også at den er fri for pop-up annonser og annet "styr" som du ofte blir distrahert av på nettet. Tidstyveri. Det slipper du i BILappen. Hurra!

BILappen blir nedlastbar fra Apple Store og Google Play - gratis.

Nå fylles det på med innhold fra det meste som er bilrelatert. Har du selv noe eller kjenner til noe, tips oss gjerne. Send mail til: post@elbilmagasinet.no

Tyver tømmer garasjer for store verdier

Tyver tømmer garasjer for store verdier

 Hyundai lanserer fullt tilkoblede biler i 2019

Hyundai lanserer fullt tilkoblede biler i 2019

0